CONTACT

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä liittyen kysymyksiin tai blogiyhteistyöhön, ole yhteyksissä minuun sähköpostitse tai facebookin kautta. 


E-mail oona.kari@hotmail.com &  OONAE's FACEBOOK

If you want to contact me with questions or blog co-operation, contact me by email or through Facebook.


3 comment/s:

 1. Hei oon seurannu sun blogia vaikka kuinka kauan mielestäni oot nätti ;) mutta voisikko tehä postauksen puolipitkille hiuksille kun en osaa laittaa mun hiuksia mtnkään suoristan niitä aina en tee muuta joka alkaa pikkuusen nyppimään kun haluisin laittaa hiuksiani jotenkin kivasti ;) eli siiis mulla on puoli pitkät hiukset ja mun kasvot on vähän pyöreet auta mua oona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Teen tulevaisuudessa varmasti postauksen puolipitkille hiuksille :)

   Poista
 2. Hei, Oona. Olen Topiaksen isotäti eli Pentin sisko. Sinussa on nuoren naisen potentiaalia (niinkuin Anne sanoi Mallit haussa -ohjelmassa). Kylläpä saat edeullisesti muotivaatteita, kun kyllästyy, ei ole tuhlausta luopua. Ovat muodikkaitakin ja nättejä. Näinhän pitääkin toimia, kierrättää. Kiva oli lukea kirjoituksiasi.
  Kerro Topiakselle terkkuja Irmalta. Viimeksi nähty, kun hän oli 9 v. Vieläköhän muistaa puuhelmet... Hyvää jatkoa opinnoillesi ja blokkauksellesi! Terv. Irma Savolainen

  VastaaPoista

Muistathan kommentoida asiallisesti :) Kiitos.

 

OONAE | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet